YRITYKSILLE

Tarjoan yrityksille liikunta- ja hyvinvointipalveluita joko yrityksen omissa tiloissa tai omalla studiollani Kauniaisissa. 20 vuoden kokemuksella liikunta – ja hyvinvointialalta pystyn räätälöimään yritykselle aina yksilöllisen kokonaisuuden. Joogan lisäksi voin suunnitella ja toteuttaa Tyky-päivän ohjelmaa, palavereiden/koulutuksien väliin taukoliikuntaa, liikkuvuus- ja venyttelyharjoittelua, rentoutumista, meditaatiota, hikiliikuntaa, keppijumppaa jne. sekä hyvinvointivalmennusta ja luentoja. 

Miksi joogaa yrityksille?

Loiste Yoga 

  • terapeuttinen ja kokonaisvaltainen lähestyminen, jossa asiakas nähdään kokonaisvaltaisesti
  • rauhoittaa hermostoa ja auttaa kehoa palautumaan kokonaisvaltaisesti
  • Lisää kehontuntemusta ja tasoittaa mahdollisia kehon epätasapainoja
  • sisältää fyysisen liikkeen lisäksi myös hengitys- ja läsnäoloharjoituksia
  • auttaa univaikeuksissa ja erilaisissa kiputiloissa
  • vahvistaa kehoa monipuolisesti ja tuo lisää passiivista liikkuvuutta

Missä?

Henkilökunnan joogatunnit yrityksen omissa tiloissa tai omalla studiollani Kauniaisissa on mahdollista järjestää joko aamuisin tai työpäivän aikana. Harjoitus on rauhallista & lempeän avaavaa joogaa. Tunneilla harjoituksen sisältö vaihtelee, jolloin ryhmä kehittyy ja oppii yhdessä. Tavoitteena on luoda henkilökunnalle joogan kautta kokemus ”minilomasta” arjen kiireiden keskellä.

Yksityistunnit ja kurssit

Tarjoan joogaharjoituksia kurssimuotoisesti toteutettuna, säännöllisenä viikkotuntina tai kertaluontoisena kokemuksena (sis. joogaopetuksen, musiikin, erilaisia teemoja, ohjeita palautumiseen, jaksamiseen sekä joogaharjoituksen tekemiseen kotona). Harjoituksen kesto on yrityksen toiveiden mukaisesti 60-90min.

Loiste Yogan tyytyväisiä yritysasiakkaita ovat mm. Innovation House, Dagmar, Mandatum Life, N2, Clear Channel.

Otathan rohkeasti yhteyttä, niin voimme yhdessä suunnitella millainen kokonaisuus tukisi juuri sinun yrityksesi hyvinvointia.